Ακολουθεί το πρώτο κεφάλαιο του ηλεκτρονικού και online βιβλίου από τον @mentorasepitixias με τίτλο “O Μέντορας”.Το βιβλίο είναι δωρεάν και διαθέσιμο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.mentorasepitixias.com.Tο βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ανεκτίμητο εγχειρίδιο Επιτυχίας μυθιστορηματικού χαρακτήρα , όπως αυτή ορίζεται από τον καθένα. Είναι η ίδια η «φιλοσοφία της επίτευξης» η οποία εξελίσσεται μέσα από την ιστορία της Νεφέλης Χρυσάφη η οποία είναι και η ηρωίδα του βιβλίου. Ακολουθεί το πρώτο κεφάλαιο!Να νιώσετε ελεύθεροι να κοινοποιήσετε τη σελίδα και το βιβλίο αυτό αν σας άρεσε και μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια του βιβλίου. με ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε instagram: @mentorasepitixias, youtube: mentoras epitixias tv, και facebook: mentoras epitixias. 

 

Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.

-Κυρία Χρυσάφη?

Το μίτινγκ για την παρουσίαση του νέου ντοκιμαντέρ με θέμα τον σπάνιο λύκο της Βρετανικής Κολομβίας θα ξεκινήσει σε μία ώρα ακριβώς. Θα παραβρεθείτε?
-Προφανώς! Σε 50 λεπτά θα ειμαι στην αίθουσα προβολής.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Άλλη μια δουλειά ολοκληρώθηκε! Περίμενα πολύ καιρό να έρθει αυτή η ώρα και να απολαύσω το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας.
Επι εννιά ολόκληρους μήνες το συνεργείο μου και εγώ στις δύσκολες συνθήκες
του άγριου Ειρηνικού ωκεανού αναζητούσαμε τα τέλεια πλάνα αυτού του σπάνιου και ιδιαίτερου λύκου που έχει την ικανότητα να κολυμπάει στη θάλασσα. Τα καταφέραμε.
Το μοντάζ έγινε και σε λίγη ώρα θα παρακολουθήσω με τους συνεργάτες μου τους καρπούς αυτού του πρότζεκτ.

Όπως καταλάβατε είμαι η κυρία Χρυσάφη. Για σας Νεφέλη σκέτο ή αλλιώς Goldie όπως με φωνάζουν χαϊδευτικά εδώ οι φίλοι μου στο Μανχάτταν.Ειμαι μια γυναίκα 43 ετών. Ψηλή γύρω στο 1.75, αρκετά γυμνασμένη, με καστανόξανθα μαλλιά και με κάστανα μάτια. Είμαι ένας πολυ ευτυχισμένος άνθρωπος και νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένη έτσι όπως τα έχω καταφέρει στη ζωή μου. Πάνω από όλα όμως τρέφω μια αγάπη και ταυτόχρονα περηφάνεια για τη δουλειά μου την οποία λατρεύω με όλο μου το είναι.

Τι δουλειά κάνω? Είμαι ιδρυτής και πρόεδρος της πολυεθνικής εταιρίας Worldwide Documentaries INC. με έδρα τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α ! Πριν από λιγο καιρό όπως σας εξήγησα τελείωσα τα γυρίσματα και την παραγωγή του εκατοστού επετειακού ντοκιμαντέρ που φέρει τη δική μου υπογραφή. Μπορεί να έχω φτάσει τα εκατό μέχρι στιγμής αλλα πιστέψτε με ο ενθουσιασμός πριν από την παρουσίαση-πρεμιέρα του κάθε πρότζεκτ παραμένει ο ίδιος..

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς τα καθαρά έσοδα που θα φέρει για την εταιρία ο λύκος κολυμβητής θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια δολλάρια από τον πρώτο μόνο χρόνο εκμετάλλευσης του.Να αναφέρω επίσης ότι τα ετήσια έσοδα της WorldWide Documentaries ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολλάρια.Βέβαια η επιτυχία αυτή δεν ήρθε από την μία μέρα στην άλλη. Συγκεκριμένα χρειάστηκαν 20 ολόκληρα χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης ώστε η εταιρία να πάρει τη σημερινή της μορφή.Είκοσι χρόνια σκέφτομαι και τρομάζω για το πόσο γρήγορα αλλά συγχρόνως ποιοτικά πέρασε ο καιρός. Συγκινούμαι ιδιαίτερα καθώς γυρίζω το χρόνο πίσω με το μυαλό μου..

Αναπολώ την εξέλιξη της νεαρής τότε Νεφέλης και νοσταλγώ την ιστορία εκείνη που τότε μου άλλαξε ριζικά όλη μου τη ζωή..Την ιστορία αυτή θα προσπαθήσω να σας διηγηθώ όση ώρα θα περιμένω για την παρουσίαση. Την ιστορία της Νεφέλης Χρυσάφη που αν είκοσι χρόνια πριν κάποιος θα της έλεγε πως στο μέλλον θα γινόταν πρόεδρος πολυεθνικής εταιρίας παραγωγής ντοκιμαντέρ, το πιο πιθανό θα ήταν να γελούσε και να τον κορόιδευε κατάμουτρα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here