Η φαντασία είναι η πιο ισχυρή μονάδα παραγωγής στον πλανήτη. Για να είμαι πιο ακριβής ότι έχει εφευρεθεί πάνω στον πλανήτη αυτή τη στιγμή ξεκίνησε κάποια στιγμή ως ιδέα στο μυαλό κάποιου ανθρώπου.

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει τη φαντασία μας για κάτι που θέλουμε να κάνουμε κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε κάπου που θέλουμε να πάμε ή κάτι που θέλουμε να πετύχουμε. Ότι και αν είναι αυτό πρώτα ξεκίνησε στη φαντασία του μυαλού μας.Η φαντασία υπάρχει παντού. Ακόμα και εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο είσαι ένα προιόν της ίδιας σου της σκέψης. Ότι πεποίθηση και αν έχεις για τον ευατό σου, καλή ή κακή, αληθινή ή ψευδής είναι το σύνολο της καθεμίας εικόνας που προβάλεις στη μεγάλη οθόνη του μυαλού σου.Αν λοιπόν φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως δυναμικό, πετυχημένο αποφασιστικό και με αυτοπεποίθηση άτομο τότε λογικά δίχως άλλο αυτό θα είσαι. Αν από την άλλη τις περισσότερες φορές βλέπεις ένα ανεπαρκές ηττοπαθή και αδύναμο άτομο στο πρόσωπο σου τότε το πιο πιθανό είναι οι δυνατότητες σου χαραμίζονται εξαιτίας της εικόνας αυτής που έχεις σχηματίσει για σένα στο μυαλό σου.

Αν θες να αλλάξεις την κατεύθυνση στη ζωή σου θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο φαντάζεσαι τον εαυτό σου. Η μεγαλύτερη τραγωδία στη ζωή δεν είναι να είσαι τυφλός αλλά να στερείσαι οράματος. Ή αν μου επιτραπεί ακόμα πιο τραγικό είναι να έχεις το λάθος όραμα για τη ζωή σου και για τον εαυτό σου.

Η εικόνα που εγκαθίσταται στο νου σου με την πάροδο του χρόνου θα πραγματωθεί – Μαικ Μέντοκ

Αλήθεια εσύ τι εικόνα έχεις αυτή τη στιγμή για τον εαυτό σου και για το μέλλον σου? Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για το μέλλον? Προσδοκείς με τη φαντασία σου ένα μέλλον με χαρά, πλούτη και επιτυχία ή ένα μέλλον με απογοήτευση στέρηση και αποτυχία?

Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα που οι δυνάμεις του επιμελέστατα χαοτικού σύμπαντος σε οδήγησαν στο να διαβάσεις αυτό το άρθρο και να ανακαλύψεις τον @mentorasepitixias. Σήμερα και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου σε προσκαλώ και σε προκαλώ να αξιοποιήσεις δημιουργικά τη φαντασία σου και να φανταστείς ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι ανάγκη να το πιστεύεις ή να το νιώθεις… απλά κάντο!!

Σχημάτισε ένα όραμα τόσο επιβλητικό που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις. Σχημάτισε ένα τόσο αισιόδοξο όραμα που η καρδιά σου θα πεταρίσει. Σχημάτισε ένα όραμα τόσο ισχυρό που θα κάνει τις τωρινές σου ανησυχίες και άγχη να αδυνατίσουν.

  1. Φωτογράφισε το στο νου σου. Ντύσε το με τις πιο ζωηρές εικόνες με τους πιο ζωντανούς ήχους και με τα πιο ζεστά συναισθήματα. Αν σε βοηθάει γράψε το και σε ένα χαρτί.
  2. Πες το-Διάβασε το. Κάθε πρωί που ξυπνάς ή πριν πέσεις για ύπνο φέρε την εικόνα αυτή στο μυαλό σου ή διάβασε τα λόγια που έγραψες στο χαρτί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας φέρε με τη φαντασία σου την αισιόδοξη αυτή εικόνα που έχεις στο μυαλό σου και δες τον αυτό σου να πραγματώνει και να βιώνει τη ζωή που επιθυμείς.
  3. Αποδέξου το. Άρχισε να φέρεσαι και να λειτουργείς με τρόπο λες και το αίτημα του οράματος σου έχει γίνει δεκτό από το σύμπαν.Το όραμα που έχεις στη φαντασία σου συμβαίνει μόνο αν είσαι πρόθυμος να το δεχτείς.

Σίγουρα η φαντασία δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις αυτό που θέλεις και να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Αν ήταν έτσι δε θα είχε νόημα και θα ήταν πανεύκολο. Η φαντασία όμως είναι η αρχή. Αν δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, ξεκίνα από τη φαντασία σου. Να θυμάσαι πως όταν φτάσεις στο μέλλον θα δρέψεις ότι έχεις και δεν έχεις σπείρει στο παρελθόν. Φαντάσου το. Νιώσε το σε κάθε άτομο του σώματος σου ότι μπορεί να γίνει. Είναι η αρχή. Είναι το ξεκίνημα.

Αρκετά παρέμεινες σε νάρκη. ‘Ηρθε η ώρα να φαντστείς το μέλλον που σου αξίζει.

Ξεκίνα τώρα..

Με αγάπη,

Μέντορας Επιτυχίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here